قاسمی- همایش عطر یاس دیروز با حضور جمعی از بانوان استان در تالار علامه فرزان بیرجند برگزار شد.استاندار خراسان جنوبی در این همایش حضور پررنگ مردم در انتخابات دهمین ریاست جمهوری را حماسه ای قابل تحلیل و بررسی در ابعاد داخلی و خارجی دانست و گفت: مردم فرمان رهبری را لبیک گفتند و حضور وسیع مردم به واسطه تبعیت و اطاعت از رهبری در انجام وظیفه شرعی بود.
سید صولت مرتضوی در همایش عطر یاس مشارکت حداکثری و بیش از 85 درصدی مردم پای صندوق ها و رای اعتماد به منتخب ملت را، رکوردشکنی دانست که به نام ملت ایران ثبت و ضبط می شود و اثرات خارجی آن تا در هم پیچیدن بساط مدافعان ظاهری دموکراسی پیش رفته است.وی به جریانات روزهای اخیر و فرمایشات مقام معظم رهبری و رقابت و رفاقت مردم در انتخابات اشاره کرد و این که مردم کشور ما خوب هستند و نباید با بداخلاقی و زیر سوال بردن انتخابات کام آن ها را تلخ کرد.مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان نیز گفت: انقلاب از یک طرف مرهون زحمات و تلاش شهدا، صلحا، اهل اندیشه و... و از طرفی در دوران معاصر، مرهون رهبری امام خمینی (ره) است که بدون تردید شبیه ترین فرد به انبیاست.حسین افضلیان به عظمت حضرت فاطمه زهرا (س) اشاره و انحراف مسیر امام خمینی (ره) را محکوم کرد و در دفاع از دولت و اقدامات آن سخن گفت.
در ادامه سخنران و استاد مدعو جلسه خصوصیات حضرت زهرا (س) در زندگی با امیرالمومنین را برشمرد و احترام به همسر، اعتماد سرشار، همدلی و هم زبانی، احترام به سلیقه، .... را ازویژگی های زندگی این زوج عنوان کرد.حجت الاسلام میرجلیلی به برخی صفات ناپسند و مکروه زنان در نزد مردان اشاره کرد و حذف پول پرستی و مادی بودن، بد گمانی و بی اعتمادی، روحیه مردستیزی، غرور و تکبر، قدرت طلبی و بی توجهی به حالات روحی را از مسائل تامل برانگیز برای حفظ زندگی مشترک دانست.در این جلسه که جمعی از بانوان مشاور و کارشناس فرمانداری ها، نمایندگان زن ادارات و سازمان ها، بانوان نمونه استان، ورزشکاران، فرهنگیان و... حضور داشتند مشاور استاندار در امور بانوان به مراحل مختلف زندگی حضرت زهرا (س) اشاره کرد و هدف از خلقت همه پدیده ها را آفرینش انسان از نظر تکوین و تشریع دانست.فاطمه زهرا هلال بیرجندی گفت: نمونه عینی این تکوین، حضرت زهرا (س) است که پاسدار و نگهبان حضرت رسول (ص)، پشتوانه امام علی (ع) و مدافع ولایت و رهبری است.وی همه مراحل زندگی حضرت زهرا (س) اعم از کودکی، جوانی، ازدواج، مادر و همسر بودن و... را نمونه برای زنان دانست و اضافه کرد: حضرت فاطمه زهرا (س) خانه گلی خود را به مدرسه انسان سازی و شهید پروری تبدیل کرد که مرکز نزول وحی، کانون مهر و مودت، کار و تلاش، آرامش و... بوده است.در این جلسه از 20 مادر نمونه با اهدای لوح تقدیر شد./ر.خراسان